Rehemaa kehvast sõidust: valu ei lubanud normaalselt sõita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Priit Simson

Murdmaasuusatajate mitmepäeasõidul Tour de Ski’l enne tänast etappi üldarvestuses 25. kohta hoidnud Aivar Rehemaa sai tänasel 15 km ühisstardiga klassikasõidus 69. koha ja langes kokkuvõttes 60. positsioonile.

Rehemaa alustas võistlust korralikult ja püsis korralikult grupis, kuid seejärel välja löönud tervesehäda ei lubanud korralikult lõpuni pingutada. «Poolteist ringi sain normaalselt sõita, kuid seejärel lõi alaselja piirkonda tugeva valu,» rääkis Rehemaa Postimehele. «Seisma päris ei jäänud, kuid seal minu võistlus lõppes ja enam võistluskiirusega sõita ei saanud. Kuna tegemist on mitmepäevasõiduga, siis tulin ikkagi lõpuni.»

Rehemaa sõnul on probleem arvatavasti seotud sellega, et ta on mitu päeva tugevasti köhinud. «Trennis ja sprindidistantsidel see probleem endast tunda ei andnud. Tänane sõit oli klassikas ka ja nii andis probleem endast rohkem tunda. Kuigi pärast sõitu ei olnud kõige parem tunne, siis arvatavasti midagi tõsist ei ole,» lisas Rehemaa.

Homme on tuuril puhkepäev ja Rehemaa sõnul otsustab ta enne reedest 35 km vabatehnikasõitu, kas mitmepäevasõiduga jätkata või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles