Ibrahimovic tegi parima jalgpalluri valimise teemal kummalise avalduse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic PSG treeningul.
Zlatan Ibrahimovic PSG treeningul. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi ründeäss Zlatan Ibrahimovic viskas möödunud aasta parima jalgpalluri valimise eel nalja ning väitis, et auhinna peaks saama hoopis jõuluvana.

Ibrahimovic kuulus esialgsesse parima jalgpalluri valimise nimekirja, ent viimasesse valikusse ehk alles jäänud kolme kandidaadi hulka ei mahtunud. Auhinna väljakuulutamise eel avaldaski Ibrahimovic arvamust, et autasu ei peaks minema Cristiano Ronaldole, Lionel Messile ega Frankc Riberyle, vaid hoopis neljandale isikule.

«Kes peaks saama Ballon d'Ori? Minu arvates väärivad nad kõik kolm võitu, aga selle peaks saama hoopis jõuluvana,» viskas Ibrahimovic nalja.

Homme kohtub Ibrahimovici koduklubi PSG show-matšis Ronaldo leivaisa Madridi Realiga. Lõppenud aasta parim jalgpallur kuulutatakse välja 13. jaanuaril, viimased neli aastat on saanud selle trofee Barcelona ründeäss Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles