Üllatus: Özil võib naasta vigastuspausilt oodatust varem

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi suvine suurost Mesut Özil pidi esialgsetel andmetel tegema mitmemängulise võistluspausi, ent meeskonna peatreener Arsene Wenger väitis täna, et andekas sakslane võib naasta oodatust varem.

Suvel Madridi Realist Arsenali müüdud Özil sai vigastada möödunud nädalal, kui tegi liiga oma õlale. Tänases liigamängus alistas ilma Özilita mänginud Arsenal 2:0 Cardiff City. Mängujärgsel pressikonverentsil ütles Wenger, et meeskond võib Özili tagasi saada oodatust varem ehk juba järgmiseks liigamänguks.

«Özil võib valmis olla juba laupäevaks, vigastus ei ole nii suur. Samas usun, et laupäeval võib ta siiski veel kõrvale jääda, aga ta peaks olema täielikult valmis Aston Villa mänguks,» kommenteeris Wenger Arsenali eesootavaid mänge.

Laupäeval kohtuvad Wengeri hoolealused liigakarikamängus Tottenham Hotspuriga, esmaspäeval mängitakse liigakohtumine Aston Villaga.

Liigatabelis on Arsenal hoidmas esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles