Moyes kritiseeris vilemeest: skandaalne otsus!

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener David Moyes (paremal) pahandab äärekohtunikuga
Manchester Unitedi peatreener David Moyes (paremal) pahandab äärekohtunikuga Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotas Manchester United eile kodustaadionil 1:2 Tottenhamile. Mängu lõpu eel toimud intsident Tottenhami väravavahi Hugo Lloris’ ja ManU poolkaitsja Ashley Youngi vahel ajas marru Unitedi treeneri David Moyesi.

Lloris läks jalad ees võitlusesse, kui Young oli just tema eest palli ära löönud. Moyesi sõnul oleks olukorrale pidanud ilmtingimata järgnema penalti ja punane kaart. «Minu arvates mängisime hästi. Väravavahi veale Ashley Youngi vastu oleks pidanud järgnema penalti ja punane kaart,» kritiseeris Moyes vilemees Howard Webbi. «See oli skandaalne otsus. Igas muus väljaku osas saab sellise vea eest punase kaardi. Uskumatu otsus. Ilmselt üks hullemaid, mida olen näinud. See oli hoolimatu, ta jäi hiljaks ja see toimus karistusalas. Midagi muud polegi enam öelda. Kui isegi sellise asja eest penaltit ei anta, siis me ei näegi enam sellel hooajal ühtegi 11 meetri karistislööki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles