Pildid: võrkpallikoondist majutavas hotellis toimus päästeõppus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise hotell Ludwigsburgis.
Võrkpallikoondise hotell Ludwigsburgis. Foto: Mariel Gregor

Eesti võrkpalli rahvusmeeskond startis täna varahommikul Saksamaale Ludwigsburgi, kus peetakse 3.-5. jaanuarini maailmameistrivõistluste kolmanda ringi valikturniiri mängud.

Tallinna lennujaamas juba kell 4 varahommikul kokku saanud koondis jõudis mängupaika veidi enne lõunat. Täna õhtul peetakse kohapeal ka esimene treening. Mängusaal ja hotell, kus kõik neli turniiril osalevat meeskonda (lisaks Eestile korraldajamaa ning Türgi ja Horvaatia) ööbivad, asetsevad kõrvuti.

Mõnda aega pärast eestlaste saabumist viidi sportlasi majutavas hotellis läbi põhjalik päästeõppus, kohapeal olid nii tuletõrje, kiirabi kui politsei. Tükk aega valjuhääldist kostnud evakueerumisjuhiste tõttu ei saanud mängijad sel ajal ka lõunaund magada.

Reedeses avamängus on Eesti vastaseks Türgi (kohtumine algab Eesti aja järgi kell 19.30), 4. jaanuaril kohtutakse favoriidiks oleva Saksamaaga (kell 18.00) ning pühapäeval horvaatidega (kell 15.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles