Järjekordne tagasilöök Lakersile: veel üks tagamees vigastusega väljas

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Farmar (vasakul).
Jordan Farmar (vasakul). Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi peatreener Mike D'Antoni on sattunud tõsistesse raskustesse, sest tema meeskonna tagamängijatest on vigastusega väljas järjekordne mees - seekord on sunnitud tegema võistluspausi 27-aastane Jordan Farmar.

Los Angeles Timesi väljaande andmetel peab Farmar palliplatsilt eemale jääma vähemalt neljaks nädalaks, sest vigastas kuu aja jooksul teist korda jalga. Sama trauma tõttu mõnda aega võistluspausi pidanud Farmar sai tagasi mängima alles jõulude paiku, ent peab nüüd pidama uue võistluspausi. Uue vigastuse sai Farmar teisipäeva öösel peetud kaotusmängus Milwaukee Bucksi vastu.

Farmari vigastus teeb elu keeruliseks Lakersi peatreeneril D'Antonil, sest tal hakkab tagameeste valik muutuma üsna kitsaks. Lühikeseks ajaks palliplatsile naasnud superstaar Kobe Bryant on põlvevigastusega endiselt audis, mängujuht Steve Nash on hädas aga seljavigastusega. Samuti on tagameestest vigastusega pingile pandud Steve Blake, kes vigastas oma küünarnukki, ning kaasa ei saa teha ka Xavier Henry, kes sai vigastada eelmisel nädalal.

Mitmete meeste traumad jätavad D'Antonile tagaväljakul kasutada vaid Jodie Meeksi, Kendall Marshalli ja Nick Youngi.

Lakers on seni kogunud 13 võitu ja 19 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles