Eesti klubikorvpallis ootab ees suur mängijate vahetus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti korvpalliturul on toimumas mängijate vahetus, kus on osaliseks neli klubi ja kolm mängijat. Kalev/Cramo ridadest on Pärnusse siirdumas Toomas Raadik, Kalev/Cramo on TTÜst endale saamas aga Kristjan Makket ning Rakvere Tarva korvialune jõud Rain Raadik on omakorda liitumas TTÜga.

Toomas Raadik kuulus ka tänavuse hooaja alguses Pärnu ridadesse, kuid pärast Gregor Arbeti siirdumist Kreekasse kutsuti Toomas Raadik Kalevisse tagasi.

«Meie huvi on see, et Toomas saaks mänguaega ning seda peamegi silmas. Kokkuvõttes selline plaan on, kuid asi ei ole veel ametlik,» sõnas BC Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak. «Initsiatiiv tuli teiste poolt. Meie poolt on muidu nõusolek olemas.»

«Tiit Sokk helistas ja küsis, kas ma oleksin sellise asjaga nõus. Andsin enda nõsuoleku,» märkis Tarva juhendaja Andres Sõber Rain Raadiku siirdumise kohta TTÜsse.

TTÜ juhendaja Tiit Sokk ei soovinud täna veel võimalikku tehingut kommenteerida. Praeguseks veel tehingul allkirju pole, kuid juba homme võib asi võtta ametliku pöörde ja kolm meest saada endale uue mängupaiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles