Milan heitis valgust Balotelli müümise juttudele

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubi jagas kommentaare kuulujuttude kohta, mille järgi soovib klubi president Silvio Berlusconi maha müüa meeskonna ühe temperamentsema mängumehe Mario Balotelli.

Põhja-Itaalia sadamalinna Genova kohalik ajaleht Secolo XIX vahendas eelmisel nädalal Berlusconi sõnu, mille järgi soovis Milani president Balotellist lahti saada. Itaalia ründeässa agent Mino Raiola andis samuti eelmisel nädalal mõista, et Balotelli võib ise soovida samuti lahkuda ning väidetavalt oleks kuulsast ründeässast huvitatud Londoni Chelsea.

Sel nädalal on Raiola aga väitnud, et Balotelli pole Milani juurest lahkumas ning sama kinnitas ka klubi. «Klubi eitab kindlalt klubi presidendi tehtud avaldusi,» seisis Milani kodulehe ametlikus teates. Samuti lisati, et Balotelli on ning jääb Milani mängijaks. Temperamentne Balotelli liitus Milaniga 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles