Tallinna Kalevit ootab ees suurem verevahetus

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga üleminekumäng Rakvere Tarva ja Tallinna Kalevi vahel.
Meistriliiga üleminekumäng Rakvere Tarva ja Tallinna Kalevi vahel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tallinna Kalevi jalgpallimeeskonna abitreener Daniel Meijel andis mõista, et täisamatöörmeeskonnana jätkavat klubi ootab tulevasel hooajal ees suurem verevahetus.

Aastalõputurniiril võis Kalevi meeskonnas näha mitmeid uusi nimesid, nagu näiteks Pärnust pärit Albert Anissimov ja Anton Issakov, möödunud hooajal FC Kuressaaret esindanud Raiko Karpov ning lõppenud aastal MC Tallinna ridades pallinud Levadia kasvandik Oliver Heliste, vahendas Soccernet.ee.

Mitmete uute nimede kohta andis Daniel Meijel mõista, et mängijate enda soovi korral neile Tallinna Kalevis koht leiduks: «Kui nad ise tahavad ja saavad, siis peaksid nad jääma jah meile.»

Samuti võis Kalevi meeskonnas näha suvel FC Levadiast Kalevis laenul viibinud U-19 koondislast Lauri Väljat ning Meijel avaldas lootust, et noor poolkaitsja jätkab Kalevi ridades ka tuleval hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles