ManU uus täht juba petturite kõigi aegade edetabeli tipus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Ham Unitedi mängumees Mark Noble soovitab kergelt kukkunud Adnan Januzaj'l püsti tõusta.
West Ham Unitedi mängumees Mark Noble soovitab kergelt kukkunud Adnan Januzaj'l püsti tõusta. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on üsna levinud olukorrad, kus kohtunikud annavad mängijatele karistusalas liiga kerge kukkumise eest kollaseid kaarte. Manchester Unitedi noor mängumees Adnan Januzaj on tänavuse hooajaga tõusnud juba Premier League «sukeldujate» edetabeli tippu.

Januzaj on Inglismaa kõrgliigas pidanud vaid 14 kohtumist, kuid selle aja jooksul on ta «sukeldumise» eest saanud kolm kollast kaarti, kirjutab Sportsmail.

Kui nimetatud pettuse eest hakati kollaseid kaarte jagama juba 2008. aastal, siis Januzaj on teenitud kollaste kaartidega juba kõigi aegade edetabelis teine. «Sukeldumise» eest on Premier Leagues kõige rohkem kollaseid kaarte saanud nüüdne Madridi Reali mängumees Garteh Bale, kelle arvel on seitse kollast kaarti.

Januzaj kõrval on teisena kolm kollast kaarti nimetatud patu eest teeninud veel Fernando Torres. Kaks kollast kaarti on «sukeldumise» eest saanud näiteks Ashley Young, Luis Suarez, Daniel Sturridhe, Oscar, Javi Hernandez, Andy Carroll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles