Keel MM-valikturniiri eel: oleme valmis

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel tänast treeningut läbi viimas.
Avo Keel tänast treeningut läbi viimas. Foto: Robin Ristmäe

Saksamaale Ludwigsburgi MM-valiksarja kolmanda ringi turniirile sõitnud Eesti võrkpalli rahvusmeeskond tegi täna õhtul esimese treeningu.

Peatreener Avo Keel hindas meeskonna valmisolekut enne homme algavaid mänge heaks. «Tüüpiline võõrsil mängimise treening, tuli väga vara ärgata, ent sõit siia oli tegelikult üsna lühike ja meeste tegutsemisele erilist jälge ei tohiks jätta,» sõnas Keel pärast trenni. «Usun, et oleme üsna hästi nendeks mängudeks valmis, iseasi, kas meie oskustest edasipääsuks piisab.»

Reedel kohtutakse Türgiga (mäng algab Eesti aja järgi kell 19.30), laupäeval favoriidiks oleva Saksamaaga (kell 18.00) ning pühapäeval horvaatidega (kell 15.00).

Võrreldes maikuus peetud esimese ringi turniiriga, kust Eesti otse kolmandasse ringi pääses, on koosseisus mitmed muudatused. Toona ei saanud vigastuste tõttu kaasa teha klubivõrkpalli Prantsusmaal mängivad Keith Pupart ja Raimo Pajusalu, lisaks on praeguses koondises 12 seas ka Martti Keel, Hindrek Pulk ja Kristo Kollo. Keele sõnul pole mängijate valik väga lai, ent samas parem kui varem.

«24 võrdset meest meil veel sõelale panna pole. Kui keegi põhitegijatest eemale jääb, siis päris samaväärseid asendusi ei ole, ent noori tuleb peale küll ja olukord on kindlasti parem, kui siis, kui peatreenerina alustasin. Enam pole kellegi puudumine katastroof,» ütles juhendaja.

Keel lisas, et kogu vajalik info on vastaste kohta olemas ja läbi töötatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles