Jüri Lepp: jäime vastaste agressiivse kaitse vastu hätta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallikoondis pidas täna 2015. aasta MM-valikmängu Portugaliga, ent pidi koduses Põlva Mesikäpa hallis tunnistama külaliste 17:25 paremust. Peatreener Jüri Lepp hindas pärast mängu, et kaotus jäi meie meeste väsimuse ja vastaste agressiivse kaitse taha.

«Esimene poolaeg ju küllaltki lootustandev ja seda suuresti tänu väravavahi supermängule,» kiitis Lepp kohtumise järel Eesti koondise väravavahti Marius Aleksejevit, kes tegi esimesel poolajal supertõrjeid.

«Kahjuks me ei suutnud oma olukordi ära lahendada ja vastased panid oma paremuse maksma. Teise poolaja alguses ei suutnud me arvulist ülekaalu ära kasutada ja vastased tulid kiiresti järele. Oli näha, et meie olime täna rohkem väsinud - võib-olla polnud me kontrollmängude tihedast graafikust toibunud, aga vastaste agressiivse kaitse vastu jäime selgelt hätta,» analüüsis Lepp.

Koondise peatreener leidis, et probleemiks oli ka meeskonna vähene kokkumäng. «Oleme saanud vähe koos treenida selle meeskonnaga, kellega täna mängisime, sest pidevalt on keegi puudu olnud. Portugal saabus siia juba 30. detsembril ja nemad on saanud teha pikad trennid siin koos,» rääkis Lepp.

Kuigi Eesti on oma alagrupis ainuke, kes veel seni võitu pole kirja saanud, on meeskonna peatreener optimistlik ja loodab teise vooru kohtumistest siiski ühe võidu kirja saada. «Eks me peame oma punkti ikka kätte saama, aga selge see, et kerge ei saa olema. Õnneks sõidame juba homme Portugali ja saame seal videot vaadata ja analüüsida, vigade paranduse teha. Võtame mäng korraga,» vaatas Lepp tulevikku.

Juba pühapäeval kohtub Eesti võõrsil taas portugallastega, lisaks ootab võõrsil ees kohtumine Bosniaga ning kodus võõrustatakse Lätit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles