Schumacheri õnnetusse sekkub ka politsei

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm ajakirjanikele selgitusi jagamas.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm ajakirjanikele selgitusi jagamas. Foto: SCANPIX

Grenoble’i kohalik ajaleht teatab, et politsei soovib üle kuulata vormel-1 legendi Michael Schumacheri esindaja, et tuua Schumacheriga juhtunud õnnetusse rohkem selgust.

Schumacher kukkus pühapäeval Alpides suusatades ja viibib praegu Grenoble’i haiglas koomas. Nüüd soovivad kohalikud võimud saada juhtunust täpsema ülevaate ja kuulavad seetõttu üle ka Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi, kirjutab Dauphine Libere.

Kehm lükkas viimati teatavasti ümber levinud arvamuse, et Schumacheri kukkumise põhjustas suur kiirus. «Olen rääkinud paljude inimestega ning ka mitme suusainstruktoriga, kes on mulle öelnud, et sellised vigastusi võib saada ka 10 km/h kiiruse juures,» sõnas Kehm. «Tegemist oli halbade asjade kokkusattumisega, mitte suure kiirusega.»

Saksamaa ajaleht Bild teatab, et Schumacher sõitis mäel laenutatud suuskadel ja see võis olla ka üheks kukkumise põhjuseks, kuna ta ei olnud varustusega harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles