Chelsea tegi Argentina ründestaari ostmiseks rekordilise pakkumise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi soovib jaanauris meeskonda ründajaga täiendada ja pakkumine on tehtud Napoli argentiinlasest ründestaari Gonzalo Higuaini ostmiseks. Chelsea on juba teinud ka Higuaini eest 58 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid see lükati Napoli poolt tagasi.

Chelsea jaoks on 58 miljoni euro suurune pakkumine nende enda rekordi kordamine. Chelsea läbi aegade suurimaks ostuks on Fernando Torres, kelle eest maksti 2011. aasta jaanauris Liverpoolile samuti 58 miljonit eurot, kirjutab The Telegraph.

The Telegraph kirjutab, et Chelsea on valmis jaanauris ka mitmest mängijast loobuma, et saada meeskonda hea tipuründaja. Väidetavalt on Wolfsburg valmis maksma poolkaitsja Kevin De Bruyne eest 29 miljonit eurot, lisaks on nad 23 miljoni euro eest nõus loobuma Juan Matast ja Demba Ba võib umbes üheksa miljoni euro eest meeskonda vahetada.

Chelsea põhiliseks sihtmärgiks ongi jaanuaris tipuründaja ja praegu on tiimi peatreener Jose Mourinho võtnud sihikule Higuaini, kellega ta kuulus mitu hooaega koos Madridi Reali ridadesse. Siiski lükkas Napoli esimese pakkumise tagasi. Napoli maksis suvel Higuaini eest Realile 39 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles