Poksistaar David Haye kavatseb arstide keelust üle astuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Endine raskekaalupoksi WBA versiooni maailmameister David Haye loodab taas poksiringi naasta, kuigi arstid on soovitanud tal karjäärile punkt panna.

Haye käis ringis viimati 2012. aasta suvel, kui ta alistas Dereck Chisora. Enne seda oli tema viimane matš 2011. aasta suvel, kui ta jäi alla Vladimir Klitško, kirjutab Eurosport.

Haye on vahepeal teatanud ka tippsportlase karjäärist loobumisest, kuid praegu andis mees teada, et ta soovib ikkagi ringi naasta. «2014. aasta esimene trenn on tehtud. Selelst tuleb minu kõige tervislikum aasta. Teeme asjaga algust, kuna tahame saavutada suuri asju,» teatas Haye.

Haye on teatavasti kahel korral lükanud edasi matši Tyson Fury’ga, esimesel juhul vigastas mees enne matši treeningul silma ja teisel korral läks ta ootamatult õlaoperatsioonile. Toonase operatsiooni järel soovitaski arst Haye’l tippspordiga lõpparve teha, kuid britt soovib siiski veel ringi naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles