Eesti naiste koondis kaotas MM-valikturniiril Serbiale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste koondis sõprusmängus Valgevene vastu.
Naiste koondis sõprusmängus Valgevene vastu. Foto: Peeter Langovits / Postimees

3.-5. jaanuarini Aserbaidžaani pealinnas Bakuus MM-valikturniiri kolmanda ringi turniiril osalev Eesti võrkpalli rahvusnaiskond kaotas avamängu Serbiale 0:3 (21:25, 18:25, 15:25).

Eesti edukaim punktitooja oli Polina Bratuhhina, kelle arvele kogunes 16 silma.

Eesti naiskonna peatreeneri Peeter Vahtra sõnul oli vastane igas elemendis veidi tugevam. «Eriti jäime hätta nende väga kõrge blokiga. Kuid üldiselt võis meie mänguga rahule jääda,» sõnas Vahtra volley.ee vahendusel.

0:3 kaotus tugevale Serbiale ei olnud suur üllatus, pigem läheb Eesti naiskond võitlema võidu eest homme Aserbaidžaani ning eelkõige ülehomme Iisraeli vastu. «Tüdrukud olid tublid ja võitlesid visalt. Kindlasti ei saa vastasvõistkond oma punktisaagiga rahule jääda. Soovisid nad meid ju ikkagi suuremalt võita, sest finaalturniirile jõudmiseks võib vaja minna igat punkti,» ei olnud Vahtra naiskonna suhtes kriitiline.

Homme minnakse vastamisi Aserbaidžaaniga.

Mängudest toodab videopilti kohalik telekanal Idman ning mängud on huvilistele jälgitavad interneti vahendusel. Idmani kodulehe www.idmantv.az esilehel on üleval paremal servas punane kastike, millele vajutades avaneb aken, kust saab vaadata kohaliku TV videopildi (OTSELINK).

Mängude live-skoor on jälgitav Euroopa Võrkpalli Konföderatsiooni lehel www.cev.lu. Eesti - Serbia mängu info leiad SIIT ja live-skoor on nähtav SIIN.

Informatsiooni ajakava, mängude tulemuste, statistika, turniiritabeli ja võistkondade koosseisude kohta leiad SIIT.

Mängude järjekord (eesti aja järgi):

03.01 kell 14.00 Serbia - Eesti
04.01 kell 17.00 Eesti - Aserbaidžaan
05.01 kell 14.00 Israel - Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles