Tomi Rahula hakkab tööle jalgpalliliidus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula.
Tomi Rahula. Foto: Viktor Burkivski

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) avalike ja koostöösuhete osakonnas alustas Premium liiga arendusjuhina tööd Veiko Soo ning projektijuhina Tomi Rahula.

Soo (sündinud 22.09.1984) töötas aastatel 2010–2013 Tartu JK Tammeka tegevjuhi ja mänedžerina. Alates FC Otepää loomisest on ta kuulunud selle klubi juhatusse ja sama meeskonna koosseisus mänginud Eesti madalamates liigades.

Veiko Soo ülesandeks uues ameits on hoolitseda Premium liiga positiivse arengu eest – see hõlmab endas tööd liiga tutvustamise ja kajastamise, reklaamivõimaluste, teleülekannete, mängude korralduse ning kõige muuga, mis on suunatud avalikkusele ja koostööpartneritele.

Rahula (sündinud 03.11.1976) on inimestele hästi tuntud muusikuna ansamblitest The Sun ja Outloudz. Ta on õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias elektronmuusikat professor Lepo Sumera juures ning koorijuhtimist professor Kuno Arengi ja dotsent Jüri Renti juures. Samuti õppis ta koorijuhtimist Helsingi Sibeliuse Akadeemias doktor Matti Hyökki klassis.

Jalgpalliga on Rahula seotud juba aastaid, olles mänginud madalamates liigades JK Jalgpallihaigla ja JK Piraaja rivistuses ning esindanud muusikute vutivõistkonda. Viimasel kolmel hooajal on Rahula tegutsenud kohtunikuna ning olnud vabatahtlikuna staadionilaulupeo ja jalgpalli unistuste bändi projekti eestvedaja. Ta on jalgpallihümni «Võiduhüüd» autor.

Uues ametis asub Tomi Rahula tegelema projektidega nagu näiteks staadionilaulupidu, erinevate maakondade ja Tallinna koondise vahel toimuvad Eesti maavõistlused, naaberriikidega peetavad 100+ maavõistlused ning karikafinaal, aga ka hooaja avamise ja lõpetamise ning koondise mängude kontseptsiooni arendamine, et tõsta kõigi nimetatud ürituste emotsionaalset kvaliteeti ja pidulikkust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles