Klavan pälvis maineka jalgpalliajakirja tunnustuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) kohtumises Bayerni vastu
Ragnar Klavan (paremal) kohtumises Bayerni vastu Foto: SCANPIX

Saksamaa mainekaim jalgpalliväljaanne Kicker reastas Bundesliga talvepausi ajal liiga parimad mängijad ning keskkaitsjate hulgas mainiti ära ka Eesti koondise kapten Ragnar Klavan.

Kicker jaotas keskkaitsjad nelja kategooriasse. Maailmaklassi mängijateks ei hinnatud Bundesliga keskkaitsjatest kedagi, rahvusvahelisest klassist mängijateks nimetati neli meest - kõrgliiga parimaks keskkaitsjaks hinnati Jerome Boateng, talle järgnesid Dante (mõlemad Müncheni Bayern), Sokratis (Dortmundi Borussia) ja Ömer Toprak (Leverkuseni Bayer).

Järgmisesse gruppi asetati seitse meest - viiendal kohal on Martin Strand (Mönchengladbachi Borussia), talle järgnevad Naldo (Wolfsburg), Neven Subotic (Dortmundi Borussia), Robin Knoche (Wolfsburg), Mats Hummels (Dortmundi Borussia), Fabian Lustenberger (Berliini Hertha) ja Emir Spahic (Leverkuseni Bayer).

Kohtadele 12.-20. asetas Kicker ülejäänud nende arvates silmapaistvalt tegutsenud mängijad ning sinna kuulub ka Klavan. Tähestiku järjekorras toodud nimekirjas on veel David Abraham (Hoffenheim), Stefan Bell (Mainz), Matthias Ginter (Freiburg), Benedikt Höwedes (Schalke), Sebastian Langkamp (Berliini Hertha), Nikolce Noveski (Mainz), Niklas Süle (Hoffenheim) ja Philipp Wollscheid (Leverkuseni Bayer).

Augsburg on Bundesliga tabelis hooaja esimese poole järel 18 meeskonna seas kõrgel 8. kohal. Euromängudele viiv kuues koht on kõigest nelja punkti kaugusel. Mängukeelu ja vigastuse tõttu kaks kohtumist vahele jätnud Klavan on saanud kirja 15 liigamängu, mille jooksul on viibinud platsil 1276 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles