Hundi koduklubi pääses tund enne tähtaega plindrist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengals. Pildil kaitsemängija Domata Peko.
Cincinnati Bengals. Pildil kaitsemängija Domata Peko. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals suutis viimasel hetkel täita neile pandud kohustuse kodustaadion NFLi play-off'i avamänguks San Diego Chargersiga välja müüa ning seega näeb mängust toodetavat telepilti terve Cincinnati.

Bengals teatas jõulupühade järel, et müümata on veel kõvasti üle 10 000 pileti ning nüüdseks on selgunud, et vabu kohti oli koguni 15 000 ringis. Väljamüümata staadion tähendanuks aga, et vastavalt NFLi reeglitele ei oleks mängu Cincinnatis teleekraanidelt näidatud. Kui põhihooajal juhtub nii sageli, siis play-off-kohtumiste puhul oleks tegu äärmiselt haruldase ning klubi jaoks ka mõnevõrra piinliku olukorraga.

Sama saatus ähvardas Indianapolis Coltsi ja Green Bay Packersit, kuid nemad said teineteise järel piletitest lahti. Bengalsile anti armuaega tänase pärastlõunani (kohaliku aja järgi) ning napilt tund enne kella kukkumist olid neilgi piletid siiski viimaks müüdud. Lõpliku abikäe ulatasid mitu kohalikku firmat, kes jagavad hulgi ostetud pileteid odavamalt või suisa tasuta sõjaväelaste ja sõjaveteranide peredele.

Bengalsi ja Chargersi play-off-kohtumine algab Cincinnatis Eesti aja järgi pühapäeva õhtul kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles