MM-valikmäng: Keel teeb Saksamaa vastu algkoosseisus ühe muudatuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel meeskonna hommikusel treeningul.
Avo Keel meeskonna hommikusel treeningul. Foto: Robin Ristmäe

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel teeb tänases MM-valikmängus Saksamaa vastu algkoosseisus võrreldes eilsega ühe muudatuse, saates nurgamründajatest Robert Tähe asemele väljakule Jaanus Nõmmsalu.

«Alustame Nõmmsaluga, mõeldes servi vastuvõtule, eile Jaanusel oli vastuvõtt täitsa ok. Tähel ei õnnestunud see element Türgi vastu. Vastuvõtu peame sakslaste vastu kõvasti paremaks saama,» sõnas Keel pärast hommikust treeningut.

«Bloki peame samuti paremaks saama, kuigi see saab raske olema. Aga eilsele tagasi mõeldes, arvan, et meie esitusel ei olnud mingit ühest põhjust. Oli selline päev, kus meil blokis asi absoluutselt ei õnnetsutunud. Nii-öelda «selliseid päevi» tuleb ette igas sportmängus – korvpallis vahel lihtsalt «vise ei lähe», oli lihtsalt kehv päev, muidugi ääretult valel ajal juhtus see.»

Eile oli türklastel väga palju blokipidurdusi, Saksamaa mängib Keele sõnul sarnaselt. «Nad said avamängus samuti pallid kaitses hästi kätte, tänu bloki ja kaitse koostööle realiseerisid oma kontrarünnakuid ka hästi. Saksamaa mängib kõrgel tasemel. Ega meil muud üle ei jää, peame täna serviga väga kõvasti riskima. Võib tulla palju vigu või väga hea tulemus, võimalused on 50-50. Ja kui vastuvõtt on käes, oleme Saksamaaga kindlasti konkurentsivõimelised,» lisas peatreener.

Tänane kohtumine algab Eesti aja järgi kell 18.00. Eile jäädi Türgila alla 0:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles