Ardo Kreek: peame mängima nagu oskame, midagi pabistada pole

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Robin Ristmäe

Saksamaal MM-valikturniiril osaleva Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek rääkis pärast tänahommikust treeningut, et õhtuses kohtumises Saksamaaga tuleb lihtsalt mängida ja mitte üle mõelda.

«Eile Türgi vastu pidime rohkem kindlatele mängijatele keskenduma, aga täna ma arvan, et pole suurt vahet, kõik on kõvad. Peame mängima nii nagu oskame ja midagi pabistada ei ole,» rääkis Kreek. «Tuleb minna täiega panema, kui tuleb välja, siis on hästi, kui ei tule, võib seis väga kiirelt kehvaks minna.»

«Eile oli vigu igal pool, nii rünnakul kui blokis, servil ja vastuvõtul. Igaltpoolt natuke lonkas. Võib-olla natuke alahindasime ka türklasi, lootsime, et enda mäng tuleb kergemalt, aga nemad hakkasid kohe alguses suruma ja jäime planeeriva servi vastuvõtul hätta ning meestel läks ehk tuju ära seetõttu ka,» vaatas Kreek eilsele mängule tagasi.

«Saksamaa on kõvasti füüsilisem võistkond, midagi kerget ees ei oota,» lisas ta.

Tänane kohtumine algab Eesti aja järgi kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles