Mika Häkkinen saatis Schumacherile liigutava kirja

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen.
Mika Häkkinen. Foto: SCANPIX

Endine Soome vormelisõitja Mika Häkkinen saatis liigutava kirja seitsmekordsele maailmameistrile Michael Schumacherile, kes pärast suusaõnnestust viibib koomas.

Häkkinen meenutas Saksamaa väljaandes Bild avalikustatud kirjas, kuidas ta 1995. aastal purunenud rehvi tõttu Austraalia etapil rajalt välja sõitis ja langes samuti pärast peavigastuse saamist koomasse. Arstidel õnnestus Häkkineni elu päästa, Schumacheri arstid on seni öelnud, et sakslase olukord on stabiilne, ent siiski kriitiline.

Häkkineni kiri:

«Kallis Michael,

sa oled mees, kes võtab vastu iga väljakutse ja on harjunud, et võidab neist enamiku. See raske õnnetus on viimane väljakutse. Sa pead kõvasti võitlema - just nii nagu meie varem omavahel ringrajal võitlesime.

Nagu sa tead, sain ka mina kunagi raske peatrauma [Adelaide 1995]. Ma jäin ellu tänu perekonna, sõprade ja arstide professionaalsele abile. Olen kindel, et ka sina saad professionaalset abi ja sinu heaks tehakse kõik, mis võimalik.

Tee mulle üks teene: proovi kordki võita ilma rekordajata. Sellel praegusel võistlusel ei saa sa püüelda rekordite poole. Võta endale nii palju aega, kui vajad.

Võta rahulikult,

Mika»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles