Täht: tänase esitusega võib rahule jääda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Robin Ristmäe

Eesti võrkpallikoondis teenis täna MM-valiksarja kolmanda ringi turniiril esimese võidu, alistades 3:1 Horvaatia. Robert Täht tõdes pärast kohtumist, et meeskond läks mäng-mängult paremaks ja viimase kohtumisega võib rahule jääda.

«Ilus punkt turniirile, tänase esitusega võib rahule jääda. Eesti polegi varem MM-valiksarja kolmandas ringis ühtegi võitu saanud. Tahtsime täna võitu rohkem kui vastased ja asjad tulid paremini välja,» sõnas täna 12 punkti toonud Täht.

«Blokk täna toimis, aga nuriseda võib servivigade peale, keegi ei käskinud meil riski võtta, aga ikka tuli palju vigu. Minu jaoks olid siin saadud kogemused hindamatud, selliste vastaste vastu mängida on alati kasulik,» lisas ta.

«Mäng-mängult läksime siin paremaks, võib-olla oleks paar kontrollmängu kasuks tulnud, sest vähene kokkumäng oli ilmselt üks põhjusi, miks läks nagu läks,» ütles Täht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles