Keel: omavigade vähendamine oli täna edu võti

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Avo Keel meeskonda juhendamas.
Peatreener Avo Keel meeskonda juhendamas. Foto: Robin Ristmäe

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel tõdes pärast MM-valikturniiri viimast mängu Horvaatia vastu, et omavigade vähendamine oli edu võtmeks. Eesti sai täna 3:1 võidu, mis oli ühtlasi turniiri ainsaks võiduks - Türgi ja Saksamaa vastu ei suudetud võita ühtegi geimi.

«Üks mänguline nüanns – omavigade arvu vähendamine sai täna määravaks. Samuti ei riskeerinud me 3. ja 4. geimis enam serviga ja see tõi samuti edu,» sõnas Keel mängujärgselt.

«Eks ajaline graafik soosis meid täna samuti – horvaadid olid väsinud eilsest viiegeimilisest mängust türklastega. Aga Horvaatia on hea meeskond, 2006-2007 aastal mängisime nendega vist kaheksa korda ja ei võitnud kordagi, nüüd on see muutunud. Kuigi eks väsimus mängis siin täna ka oma rolli,» lisas Keel.

Eesti on valikturniiril kolmandasse ringi jõudnud ka varem, ent enne tänast polnud MM-kvalifikatsiooni otsustavas ringis võiduni jõutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles