Juventus näitas võiduga peakonkurendi Roma üle võimu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse ja AS Roma duellis jagati kaks punast kaarti. Kohtunik saadab väljakult minema väravajoonel käega mänginud Leandro Castani (vasakul).
Torino Juventuse ja AS Roma duellis jagati kaks punast kaarti. Kohtunik saadab väljakult minema väravajoonel käega mänginud Leandro Castani (vasakul). Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli meistriliigas näitas võimu tabeliliider ja tiitlikaitsja Torino Juventus, alistades koduväljakul 3:0 lähima jälitaja AS Roma. Pealinnameeskonnale oli tegu seejuures alles hooaja esimese kaotusega.

Ehkki mängu alguses oli ründavamaks pooleks Roma, asus Juventus 17. minutil juhtima, kui Carlos Tevezi hea eeltöö vormistas väravaks Arturo Vidal. Teise poolajal alguses unustas Roma kaitseliin täiesti vabaks Leonardo Bonucci, kes saatis Andrea Pirlo karistuslöögist tulnud palli teist korda Roma väravasse.

Pealinlased lõpetasid mängu üheksakesi, sest käest läinud viimase veerandtunni alustuseks eemaldati jõhkra vea eest Daniele de Rossi ning vaid mõni minut hiljem peatas Leandro Castan väravajoonel käega Mirko Vucinici löögi, teenides samuti punase kaardi. Endine Roma ründaja Vucinic realiseeris ise penalti, tehes lõppskooriks 3:0.

18 vooruga 49 punkti kogunud Juventuse edu Roma ees on nüüd tabelis juba 8 punkti. Kaheteistkümne võidu ja viie viigi kõrval alles esimese kaotuse saanud roomlastele võib kannule jõuda 36 punkti peal olev Napoli, kes peab oma 18. vooru kohtumise Genova Sampdoria vastu täna. Neljandal kohal on samuti 36 punktiga Fiorentina, kes alistas Gonzalo Rodriguezi väravast 1:0 Livorno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles