Mis LeBron? Maailma parimalt korvpallurilt nõuti dokumenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: SCANPIX

Korvpallitäht LeBron James ei pea mööda maailma liikudes ilmselt just üleliia tihti oma isiku tõendamiseks vastavat dokumenti näitama, saati veel kodumaal USAs. Ometi sai mees ühes Orlando baaris äsja just sellise kogemuse osaliseks.

Baaris õhtut veetnud James siirdus leti äärde napsi ostma, kuid baarimees palus tal esitada isikut tõendava dokumendi. Kohalviibijate sõnul oli mees 29-aastaselt korvpallurilt isikutunnistust nõudes seejuures surmtõsine.

James ise ei teinud võimalusest, nagu poleks baarimees teda tõepoolest ära tundnud, suurt numbrit, viidates Miami Heraldi teatel olukorra absurdsusele hoopis teise nurga alt. «Mees, vaata mu habet!» sõnas ta baarimehele.

Samas käitus baarimees igati seaduskuulekalt, sest Florida osariigi seaduste kohaselt tuleb isikuttõendavat dokumenti küsida igalt alkoholiostjalt - ole sa nooruk, habetunud vanaätt või hoopis maailma kuulsaim korvpallur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles