Uus-Meremaa koondislane mõisteti kaheks aastaks vangi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Packer.
Russell Packer. Foto: twitter.com

Uus-Meremaa ragbikoondise endine mängija Russell Packer peab järgmised kaks aastat veetma vanglas, sest ta mõisteti süüdi kallaletungis.

Süüdistuse kohaselt läks purjus Packer novembris kallale 22-aastasele mehele ning peksis teda nii rängalt pähe, et ohvril mõranes silmakoobas. Packer tunnistas end kallaletungis süüdi ning kohtunik määras talle karistuseks kaks aastat vangistust, nimetades Packeri tegu «argpükslikuks ja jälestusväärseks».

Mängija võeti otse kohtusaalis vahi alla ja viidi karistust täitama, kautsjonipalve lükati tagasi. Packeri kaitsja esitas ka otsekohe apellatsiooni, mida arutatakse 11. veebruaril. Tegu on järjekordse plekiga Austraalia ragbiliiga mainel - spordiala on viimastel aastatel pidevalt saatnud erinevad skandaalid, mis on peamiselt seotud mängijate purjutamise ja sobimatu käitumisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles