Hispaania meedia: Real ostab suure summa eest Suareze

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on kuulduste kohaselt valmis maksma Liverpooli ründaja Luis Suareze eest suure üleminekusumma, et järgmisest hooajast Uruguay koondise meest enda ridades näha.

Hispaania meedia on teada andnud, et Madridi Real võib olla huvitatud Suareze palkamisest, kuigi selleks peaksid nad maksma 70 miljonit naela - just nii suur on Suareze ja Liverpooli vahelise lepingu klausel, mis lubab ründeässal meeskonnast lahkuda, kui Liverpool järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse ei kvalifitseeru. Briti ajalehe Mirror väitel soovis klubi esialgu üleminekusummaks määrata koguni 100 miljonit naela, ent see hinnati siiski liiga ulmeliseks.

Suarez hakkab Liverpooliga uuendatud lepingu järgi teenima nädalas 200 000 naela. Järgmise hooaja Meistrite liiga turniirile pääseb neli esimest Inglismaa liiga meeskonda, Liverpool hoiabki hetkel neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles