Kanepi kaotas Sydneys teises ringis Kerberile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 25.) pidi Sydney tenniseturniiri teises ringis vastu võtma kaotuse, kui ta jäi 3:6, 4:6 alla sakslannale Angelique Kerberile (WTA 9.).

Kohtumine kestis täpselt ühe tunni. Kerber lõi kohtumise jooksul seitse ning Kanepi vaid ühe serviäsa. Topeltvigu tegi Kerber kaks, Kanepi ei teinud aga ühtegi. Esimese servi õnnestumise protsent oli Kanepil 61 ja Kerberil 69. Kokku võitis Kanepi 48 pallivahetust ning Kerber 60.

Järgmisena osaleb Kanepi Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel.

Enne mängu:

Kanepi alistas avaringis 6:1, 6:3 ameeriklanna Victoria Duvali (WTA 165.), Kerber oli aga 7:6, 7:5 üle slovakitarist Dominica Cibulkovast (WTA 21.).

Kanepi ja Kerberi kohtumine algab Eesti aja järgi öösel kell 02.00, kohaliku aja järgi kell 11.00 hommikul.

Kanepi ja Kerber on varem kohtunud kolm korda ning kaks korda on peale jäänud Kanepi - eestlanna võitis 2009. aastal sama Sydney turniiri teises ringis 6:1, 7:5 ning 203. aastal Wimbledoni turniiri teises ringis tasavägise mängu järel 3:6, 7:6 (6), 6:3. Viimases omavahelises kohtumises jäi mullu US Openi kolmandas ringis aga kindlalt 6:0, 6:4 peale Kerber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles