Mirkko Moisar tuleb pärast Tais peetud treeninglaagrit taas ringi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar ja Guillermo Valpoort.
Mirkko Moisar ja Guillermo Valpoort. Foto: Erakogu

Eesti parim taipoksija Mirkko Moisar, kes septembris alistas Xplosion Estonia kaheksamehelise turniiri finaalis Edvin-Erik Kibuse, on oktoobri lõpust saati treeninud Tais Chiang Mai nimelise linnakese taipoksi treeninglaagris.

Nüüd on Moisar Eestis tagasi, et koostöös Tai partneritega alustada Eestis uue võistlussarjaga FIGHTLAND, milles ta ka ise üles astub. Seekordne üritus toimub 19. jaanuaril Keila Tervisekeskuses algusega kl 18:00.

Fightland on üritus, mida sponsoreerib Tai võitlusspordi varustuse tootja TOP KING, mille tooted on peagi saadaval ka Eestis. Üritustesari saab olema noorsportlaste ning tulevaste tähtede hüppelauaks suurele areenile nagu Xplosion Estonia ning selle promootorite muud välismaised võistlused. Õhtu jooksul saab näha kaheksat matši K-1 reeglite järgi, millest võtavad osa erinevad Eesti võistlejad ning õhtu tipphetke moodustavad neist järgmised kolm:

Mirkko Moisar (EST/Team Moisar) vs Guillermo Valpoort (NED/Vos Gym Amsterdam) – 70 kg, K-1 reeglid, 5x3 min.

Rustam Gurbanov (EST/Garant) vs Martynas Danius (LT/K1 Academy) – 64 kg, K-1 reelgid, 5x3 min.

Nikita Mihhailovski (EST/EAK) vs Zaur Dzavadov (LV) – 76 kg, K-1 reeglid, 3x3 min (+extra round).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles