Võitja teada? Ronaldo osaleb maailma parima mängija galal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Cristiano Ronaldo võidab teistkordselt maailma parima mängija auhinna?
Kas Cristiano Ronaldo võidab teistkordselt maailma parima mängija auhinna? Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise ja Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo on varasemalt teada andnud, et ta ei kavatse osaleda 13. jaanuaril toimuval FIFA Ballon d’Or’i galal, kuid praeguseks on mees meelt muutnud.

Varasemalt on räägitud, et Ronaldo ei kavatse galal osaleda, kuna FIFA president Sepp Blatter ei austa teda ja tõenäoliselt on auhinna võitjaks taaskord Lionel Messi. Nüüd on Ronaldo aga ümber mõelnud ja kavatseb 13. jaanauril Zürichis toimuval galal osaleda, kirjutab AP.

«Ma saan öelda vaid seda, et ma osalen galal. See asi on nüüd lõpetatud ja ma ei taha sellest rohkem rääkida,» teatas Ronaldo. «Kui ma võidan, siis see on suurepärane. Kui ma ei võida, siis elu läheb ikka edasi ja ma jätkan oma tööd.»

Ronaldo on seni maailma parimaks jalgpalluriks kuulutatud 2008. aastal, viimasel neljal hooajal on tiitli võitnud FC Barcelona staar Messi.

Lisaks Ronaldole kandideerivad sel korral maailma parima mängija tiitlile veel Messi ning Müncheni Bayerni mängumees Franck Ribery.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles