MMist unistav Ronaldinho naaseb Euroopasse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallur Ronaldinho on Hollandi ajalehe De Telegraaf andmetel sõlminud lepingu Türgi tippmeeskonna Besiktasega.

Sellise käiguga loodab 33-aastane Ronaldinho tõestada end koondise peatreenerile Luis Felipe Scolarile, lootes, et viimane kutsub jalgpalligeeniuse käesoleval suvel toimuvaks MMiks Brasiilia koondisesse. Väidetavalt on Ronaldinho lepingu pikkuseks kaks ja pool aastat ning selle ajaga teenib ta 10 miljonit naela.

Sellisel juhul lahkuks Ronaldinho oma praegusest koduklubist Atletico Mineirost ilma üleminekutasuta. Ta valiti möödunud aasta Lõuna-Ameerika parimaks jalgpalluriks.

Besiktase klubi juhid kinnitasid, et pidasid möödunud nädalal Ronaldinhoga läbirääkimisi. Ronaldinho venna sõnul on klubidevahelised kõnelused kestnud rohkem kui aasta.

Besiktas asub hetkel Türgi kõrgliigas neljandal kohal. Seega pole võimatu, et näeme Ronaldinhot järgmisel hooajal Euroopa jalgpalli Meistrite liigas, kuhu Türgist pääsevad mängima kaks parimat klubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles