ManU peatreener: peame pidevalt mängima ka kohtunike vastu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener David Moyes.
Manchester Unitedi peatreener David Moyes. Foto: SCANPIX

Tänavuse aastanumbri sees kõik kolm senipeetud mängu kaotanud Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener David Moyes võttis viimase lüüasaamise järel teravalt sõna kohtunike aadressil.

Eile õhtul liigakarika poolfinaali avamängus 1:2 Sunderlandile kaotanud Unitedi juhendajat pahandas vilemehe Andre Marrineri otsus määrata Sunderlandi kasuks penalti vea eest, mis tehti karistusala joonel. Samuti ei meeldinud talle karistuslöök, millest sündis avapoolaja lõpus Sunderlandi esimene värav – Moyesi hinnangul ei teinud Jonny Evans eelnevas õhuvõitluses Sebastian Larssonile viga.

«Tundub, et mängime mitte ainult vastaste, vaid ka kohtunike vastu,» kurjustas Moyes mängujärgses teleintervjuus Sky Sportsile. «Lugu on tõepoolest juba, see ajab meid tegelikult juba lausa naerma. Avavärava puhul ei olnud mingit karistuslööki või kui üldse, siis hoopis meie kasuks. Peame mängima vastastega ja siis veel paari inimesega,» lisas šotlane.

Lisaks kinnitas Moyes, et eelmise peatreeneri sir Alex Fergusoni pidev mängudel viibimine ei häiri teda vähimalgi määral. Ka eile vaatas Ferguson mängu koos Bobby Charltoni ja Bryan Robsoniga tribüünilt. «Alex on mulle heaks kõlapinnaks. Ta aitab, nagu ka sir Bobby. Ta on suurepärane. Ning Bryan Robson käib pidevalt treeningutel, vestleme kogu aeg. See kolmik on suurepärane,» lausus Moyes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles