Motherwellis jätkamine tooks Anierile korraliku palgakärpe

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Peeter Langovits

Henri Anieri praeguse koduklubi Motherwelli peatreener Stuart McCall rääkis eile õhtul BBCle, et eestlase tulevik selgub ilmselt 24 tunni jooksul. Anieri laenuleping Motherwelliga saab kohe läbi ning edasiste plaanide osas peavad mängija, Šotimaa klubi ja Anieri mängijaõigusi omav Stavangeri Viking kokkuleppele jõudma.

Anierl liitus Motherwelliga suvel pooleaastase laenulepingu aluses, kuid nüüd tahavad nii klubi kui ka mängija lepingut pikendada. McCalli jutust selgub, et Viking on omapoolse loa andnud ning eestlase eest nad üleminekutasu ei küsi. See omakorda sobib rahamuredes Motherwellile. Hetkel paistab, et ainsaks probleemiks võib saada eestlase palganumber.

«Klubi teeb omalt poolt kõik ning homme hommikul (täna – toim.) loodame kuulda Henri ja tema esindajate vastust. Teame, et tema klubi ei taha laenuperioodi pikendada. Loomulikult ei ole tehingu osaks üleminekutasu ning see aitab,» selgitas McCall.

« Arvan, et nii Motherwell, Henri kui ka tema agent otsivad sarnast lahendust nagu oli Henrik Ojamaaga. Alguses teenis ta meil 300 naela nädalas. Mõne nädalaga jõudis ta uue lepinguni ning lõpuks müüsime ta maha 350 000 naela eest. See oleks ka Anierile väga hea võimalus, sest talle meeldib siin mängida,» jätkas peatreener. «Meil on selline perekonnaklubi, paljud mängijad hoolivad üksteisest.»

McCall ütles, et Anierile pakutakse lepingut, mille põhjal hakkab ta teenima senisest tunduvalt vähem. «Meie juurde jäädes peab Anier arvestama korraliku palgakärpega,» ütles ta. Seni tuli osa Anieri palgast Norrast.

2011. aastal siirdus Anier Vikingisse, kellega sõlmis kolmeaastase lepingu. Pärast vigastust varumeheks langenud ründaja laenati möödunud aasta esimesel poolel Fredrikstadi, kuid klubi kehva majandusseisu tõttu lahkus Anier sealt suvel. Seejärel laenati ta Motherwelli ning on Šotimaa löönud juba seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles