Aganitsa ja Juhkami koduklubi lõpetas esimese ringi kaotusega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits (vasakul).
Andri Aganits (vasakul). Foto: Andreas Arndt

Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Martti Juhkami koduklubi TV Bühl lõpetas Saksamaa Bundesliga põhiturniiri esimese ringi kaotusega, kui kolmapäeval võõrsil peetud mängus tuli tunnistada valitseva meistri Berliini Recycling Volleys 3:0 (23, 15, 19) üleolekut.

Seitsmes esimeses voorus väljakult võidukalt lahkunud Bühl kahes järgnevas voorus enam võidu- ega punktilisa teeninud ei ole, teenides kaks järjestikust kaotust, vahendab volley.ee.

Kogu kohtumise kaasa mänginud Aganits tõi koduklubile 8 punkti, millest 7 tulid rünnakul (58%) ja üks sulustamise teel. Juhkami eilses vastasseisus väljakul ei käinud, kuid on loodetavasti rivis juba laupäevases kodumängus VSG Coburg/Grub meeskonna vastu.

Turniiritabelis kolmandal kohal paikneval Bühlil on üheksast mängust kirjas 19 punkti. Eespool on neli silma enam kogunud Saksamaa suurklubid Friedrichshafen ja Generali Haching. Üheksa vooruga 29 blokipunkti kogunud Aganits hoiab nimetatud kategoorias kolmandat kohta. Laupäeval läheb Bühl kodusaalis vastamisi VSG Coburg/Grub võistkonnaga, keda esimeses voorus tulemusega 3:0 võideti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles