NBA supertäht sattus veidrasse suitsetamisskandaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tähe Kevin Duranti Twitteri-kontole ilmus pilt, kus mees suitsu pahvib, ent paar tundi hiljem kustutas Durant pildi ja väitis, et keegi häkkis tema telefoni.

Kui esmapilgul näib, nagu tõmbaks Durant fotol kanepit, siis selgitavates Twitteri-säutsudes kirjutas mees, et pildil on tõesti tema ning ta tõmbab seal hoopis vesipiipu, milles pole mõistagi midagi keelatut.

Foto olla aga tehtud juba ammu ning kindlasti ei postitanud seda tema ise. «Keegi häkkis mu telefoni. Saatis mu tuttavatele hulle sõnumeid – emale, isale, vennale. Need olid solvavad. Kes küll nii teeb?» kirjutas Durant.

Ehkki sportlased kasutavad totrat häkkimise-vabandust sageli, kui on ise mõne rumalusega hakkama saanud, näib seeekord, et Durantil võib isegi tõsi taga olla. Meeskonnakaaslase kaitseks astus Twitteris välja ka Nick Collison, kirjutades järgmist: «Nägin postitust ilmumas ja Kevin polnud samal hetkel meeskonna bussiski, ta läbis parajasti turvakontrolli. Tema seda küll ei saatnud. Väga kummaline lugu.»

Vaata kõnealust pilti SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles