Ancelotti lubas Casillase eest võitlusesse asuda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti andis mõista, et kavatseb võidelda selle eest, et meeskonna senine väravavaht Iker Casillas saaks lõpetada oma karjääri Realis ega peaks klubist lahkuma.

Casillasel on viimane aasta Realis olnud üsna keeruline: esmalt sai ta möödunud aasta alguses vigastada ja pidi tegema mängupausi, seejärel läks ta tülli toonase peatreeneri Jose Mourinhoga ning pidi hooaja lõpu veetma suuresti pingil ja sel aastal on kohati sama taktikaga jätkanud Reali uus peatreener Ancelotti, kes koduses liigas kasutab Diego Lopezi, aga Meistrite liigas ja Cope del Rey sarjas usaldab siiski Casillast.

Ancelotti enda sõnul pole selline valik olnud lihtne. «See ei ole olnud kerge otsus. Mul on kaks väga hea kvaliteediga väravavahti, nad on kaks maailma paremat,» ütles Ancelotti.

Maailma üheks paremaks tituleerimine pole aga varasemat Reali esinumbrit Casillast rahuldanud ning ta on vihjanud, et võib hetkel 32-aastasena oma kasvatajaklubist lahkuda. Ancelotti andis mõista, et tema sellist stsenaariumit näha ei taha.

«Kavatsen tema eest võidelda samamoodi nagu Xabi (Alonso- toim.) eest. Selles meeskonnas on võtmemängijad, kes esindavad seda klubi, ning kavatsen Casillase eest asuda palgavõitlusesse, et ta saaks oma karjääri lõpetada siin, Madridis,» selgitas Ancelotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles