Anu Ennok ei suutnud koduklubi Soome karikavõiduni aidata

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Peeter Langovits / Postimees

Viimasel viiel hooajal võrkpallis Soome meistriks kroonitud Salo LP Viesti ei suutnud teist aastat järjest Soome karikavõiduni jõuda, kui laupäeval toimunud finaalmängus jäädi üllatavalt kindlalt 0:3 (-23, -16, -19) alla tiitlit kaitsnud LP Kangasala naiskonnale.

Kümnendas järjestikuses Soome karikafinaalis osalenud Viesti jaoks oli kaotus seda valusam, et kahes tänavuse hooaja liigamängus on Kangasala võistkonna üle saavutatud 3:0 võit, vahendab volley.ee.

Tavapäraselt Viesti põhikoosseisu kuulunud Eesti koondise nurgaründaja Anu Ennok lõi esikohamängus 32st tõstest punktiks 7 (22%), blokis ega pallingul lisa ei tulnud. Eestlanna jäi efektiivsuse arvestuses 8 punktiga miinuspoolele.

Soome meistriliigas hoiab Salo naiskond 15 vooru järel esikohta, olles parimana kogunud 42 punkti. HPK jääb kahe enampeetud mängu juures maha viie silmaga ja Ennoki eelmine koduklubi Orivesi Ponnistus 7 punktiga (15 mängu). Kangasala on 15 vooruga kogunud 28 punkti, millega hoitakse turniiritabelis neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles