Rebaselt uue klubi eest võimas debüüt, Anderson jätkab võidulainel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Rando Reining

Võõrsil mängivatest naiskorvpalluritest jätkab Belgia meistriliigas võidukalt Eesti koondise liider Merike Anderson. Anderson ja tema koduklubi Castors Braine alistasid 80:43 Deerlijki naiskonna.

Eestlanna alustas tavapäraselt esiviisikus ning viskas 33 minutiga 10 punkti, võttis 5 lauapalli, andis 1 korvisöötu, tegi 3 vaheltlõiget, blokeeris 2 viset ja tegi ka 2 pallikaotust ning 1 isikliku vea. Võitjate resultatiivseim oli Celeste Trahan-Davis 31 punkti ja 16 lauapalliga.

Castors Braine  jätkab 14 vooru järel liigatabelis teisel kohal.

Hiljuti Itaalia esiliigas klubivahetuse läbi teinud teine koondislane Viive-Kai Rebane pidas nädalavahetusel Ancona naiskonna eest esimese mängu ja aitas klubi 72:65 võidule. Algviisikus alustanud Rebane oli 24 punktiga Ancona resultatiivseim, lisaks sai ta kätte 13 lauapalli ja andis 2 korvisöötu.

Ancona on oma konverentsis viiendal kohal.

Inglismaa meistriliigas Loughborough ülikoolis mängivate Maaja ja Maia Bratka pidid tunnistama Nottingham Wildcatsi 72:61. Maaja Bratka arvele jäi selles mängus 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles