Augsburg ja Klavan võitsid sõprusturniiri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) ja FC Augsburg teevad Bundesligas edukat hooaega. Kas eestlasel võib suvel ees seista klubivahetus?
Ragnar Klavan (vasakul) ja FC Augsburg teevad Bundesligas edukat hooaega. Kas eestlasel võib suvel ees seista klubivahetus? Foto: AFP/SCANPIX

Läinud nädalal käisid väljakul mitmed Eesti jalgpallikoondislased. Kuigi paljudes liigades on hetkel talvepausid, siis sõpruskohtumistes ning testimistel saavad mängijad oma võimeid tõestada.

Nii saigi läinud teisipäeval Vitesse väravasuule Marko Meerits. Vitesse võitis sõprusmängus Saksamaa kõrgliigaklubi Wolfsburgi 3:2. Meerits kuulus meeskonna algkooseisu ning 77. minutiks, mil ta välja vahetati, oli seis 3:0 Vitesse kasuks.

Ragnar Klavan ja Augsburg võitsid Cran Canarial peetud Maspalomase sõprusturniiri. Finaalis alistati PSV Eindhoven 1:0. Klavan alustas nii finaali kui ka eelnevat kohtumist Shanghai SIPGi vastu algkooseisus, Hiina meeskonna vastu teenis ta ka penalti.

Šotimaa kõrgliigas sisenes Henri Anier mängu vahetusest 73. minutil ning Motherwell sai John Suttoni 40. minuti väravast 1:0 jagu Heartsist. Liigat juhib Glasgow Celtic, kellel on 20 mängust 54 punkti. Aberdeenil on teisena 22 mängust 44 punkti ning Motherwellil 21 mängust 43 punkti. Neljas on Dundee United, kes kaotab 'Wellile üheksa punktiga, lisaks on Anieri koduklubil nendega võrreldes ka mäng varuks.

Belgia kõrgliigaklubi Lierse, kelle ridades mängib Enar Jääger, kaotas sõpruskohtumises 2:3 Hollandi klubile Heerenveen. 2:2 seisult määras kohtunik Heerenveeni kasuks penalti, kui Jääger mängis karistusalas palli käega. Selle tagajärjel sündinud värav jäigi kohtumise viimaseks. Sõpruskohtumises sai suure kaotuse kirja Kaarel Kiidroni koduklubi Viktoria Žižkov, kes kaotas 0:7 Praha Spartale. Kiidron pääses platsile teiseks poolajaks, kui seis oli juba 0:6.

Läinud nädalal viibis Joel Lindpere testimisel Tšehhi kõrgliigaklubi Ostrava Baniku juures ning ka Rimo Hunt veetis nädala esimese poole seal. Seejärel läks Hunt Saksamaa tugevuselt kolmanda liiga klubi SV Elvesbergi juurde. Mikk Reintam näitas aga oma oskuseid Slovakkias Trnava Spartaki juures. Viimased kolm hooaega Nõmme Kaljut esindanud Eino Puri sõlmis läinud nädalal lepingu Rumeenia kõrgliigaklubi FC Botosaniga.

Eesti noortekoondislane Bogdan Vaštšuk kuulus Readingu noortemeeskonna avakoosseisu ning tema koduklubi viigistas 1:1 Aston Villaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles