Bravuurikas Mourinho: Chelsea kuulub mulle

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho kommenteeris oma tulevikku ja plaane seoses praeguse meeskonnaga ning avaldas arvamust, et ta ei taha kunagi Chelseast lahkuda.

Mourinho sai Chelsea etteotsa lõppenud aasta suvel, kui ta liikus Madridi Realist tagasi Inglismaale, kus ta Chelseat juhendas ka aastatel 2004-2007. Londoni klubi on 50-aastasele portugallasele saanud nii südamelähedaseks, et Mourinho ei tahakski enam ühtegi teist tiimi juhtida.

«Ma ei mõtle oma järgmistele käikudele, sest ma ei taha ühtegi järgmist sammu teha,» rääkis Mourinho. «Pean tegema on järgmise sammu siis, kui Chelsea juhid otsustavad, et selleks on aeg. Mina isiklikult olen siin, et jääda. Mina kuulun Chelseasse ja Chelsea kuulub mulle. Olen minevikus palju klubile andnud ja nemad on ka mulle rohkelt tagasi andnud. See on eriline professionaalne suhe,» kiitis Mourinho oma praegust klubi.

Inglismaa liigas on Chelsea hetkel hoidmas teist kohta, liiga liider Manchester City on ühe punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles