Jalgpallikoondis kohtub Balti turniiri poolfinaalis Lätiga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise trenn.
Eesti jalgpallikoondise trenn. Foto: Toomas Tatar

Eesti jalgpallikoondis kohtub neljapäeval, 29. mail peetavas Balti turniiri poolfinaalis Lätiga. Teises poolfinaalis on vastamisi Leedu ja Soome.

Poolfinaalide võitjad kohtuvad laupäeval, 31. mail toimuvas finaalis, kaotajad mängivad samal päeval 3. kohale.

Esialgse info kohaselt toimub Eesti – Läti poolfinaal Liepajas ning Soome – Leedu matš Ventspilsis, kohamängud on praegu planeeritud Liepajasse, kuid kinnitus kõigi mängupaikade osas peaks saabuma veebruariks.

Eelmine Balti turniir toimus 2012. aastal Tartus ja Võrus. Esimest korda Soome osalusel korraldatud võistlusel saavutas esikoha Läti, alistades finaalis Soome. Eesti jäi poolfinaalis napilt alla põhjanaabritele ning võitis 3. koha mängus Leedut.

Eesti koondise poolehoidjatel on võimalik soetada pääsmeid Balti turniiri mängudele Eesti Jalgpalli Liidu kaudu siis, kui on selgunud mängupaigad ja piletite hinnad. Sellest antakse poolehoidjatele täiendavalt teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles