Ancelotti ülestunnistus: tegime Özili müümisega vea

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti andis mõista, et suvisel üleminekuperioodil tehtud otsus Mesut Özili müümise kohta ei pruukinud olla õige.

Arsenal teatas suvise üleminekuperioodi viimasel päeval, et nad on Realist endale ostnud Özili, kes oli Reali ridadesse kuulunud aastast 2010. Pärast Özili müümist väitis Ancelotti pikalt, et selline lahendus oli õige, sest sakslane ei talunud Realis mängimisega kaasnevat pinget ning väidetavalt olid tal ka liiga tihedad suhte erinevate naissoost isikutega.

Sel hooajal on Özil saanud Arsenali eest kirja 15 kohtumist ja löönud ka neli väravat. Lisaks hoiab Londoni meeskond hetkel Inglise liigas kolmandat kohta, kuigi vahe kahe esimese tiimi ehk Manchester City ja Chelseaga on vaid kaks ning üks punkti. Real seevastu on koduses Hispaania liigas kolmandal kohal ning jääb Barcelonale ja Madridi Atleticole alla kolme punktiga.

Nüüd on Ancelotti esimest korda tunnistanud, et Özili müümine ei pruukinud olla kõige targem tegu. «Arvan, et tegime vea, kui andsime talle võimaluse meie klubist lahkuda,» ütles Ancelotti.

Real sai Özili müümise eest 42,5 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles