Ojamaa endisest peatreenerist: lõpuks sai hoopis tema raputada

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Varssavi Legia särgis.
Henrik Ojamaa Varssavi Legia särgis. Foto: EPA

Eesti jalgpallikoondise ja Varssavi Legia mängumees Henrik Ojamaa andis Postimehele intervjuu, kus rääkis ka Poola meedias tema suunas tehtud kriitikast ning väidetavatest kokkupõrgetest meeskonnakaaslastega.

Eelmise aasta lõpus lahti lastud Legia peatreener Jan Urban usaldas Ojamaale sügishooajal palju mänguaega, kuid nõustus ka Poola meedia väidetega Ojamaa liigse isetsemise kohta. Urbani sõnul vajas eestlane tol hetkel raputust.

«Sain kohe põhitegijaks ja olen Legia mängijatest kõige enamates liigamängudes osalenud. Meil oli Urbaniga palju omavahelisi jutuajamisi, nii tema kui minu initsiatiivil,» tunnistas Ojamaa. «Enamasti esitasime mõlemad oma seisukohad, kuid ei nõustunud üksteisega. Urbani viimane sõnum meeskonnale oli, et ärme ürita Henriku mängustiili muuta, vaid sellega harjuda ja teda rohkem ära kasutada. Mis aga raputusse puutub, siis nagu teada, sai lõpuks raputuse osaliseks hoopis Urban, kes pidi paraku ametist lahkuma.»

Täispikka intervjuud Henrik Ojamaaga loe homsest Postimehest. Muuhulgas räägib Ojamaa avameelselt sellest, kuidas ta ise oma esitusi koondisesärgis hindab, kas jutud füüsilisest konfliktist meeskonnakaaslastega Legias vastavad tõepoolest tõele ning mitu kunagist meeskonnakaaslast Derby noorteakadeemia päevilt veel tänaseks profijalgpalli mängib.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles