Ronaldo pani enda ja Blatteri tülile punkti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi staarmängija Cristiano Ronaldo andis mõista, et tema ja rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendi Sepp Blatteri omavaheline tüli on nüüdseks lõplikult läbi.

Möödunud aasta oktoobri lõpus avaldas Hispaania ajaleht Marca video, milles FIFA president Blatter võrdleb omavahel Ronaldot ja Reali suurima koduse rivaali Barcelona ründeässa Lionel Messit. Kui Barca staar sai Blatterilt oma oskuste eest kiita, siis Ronaldo kohta arvas FIFA president, et portugallane kulutab liigselt aega oma välimusele.

Pärast video avaldamist esitas FIFA president Ronaldole napi vabanduse ja kuulus vutimees omakorda vastas FIFA juhile omapärase väravatähistusega. Lisaks hakkasid levima kuulujutud, et Blatter on proovinud teha kõik endast oleneva, et just Ronaldo valitaks möödunud aasta parimaks jalgpalluriks.

Et Ballon d'Ori auhinna väljajagamine toimub täna õhtul, siis selle eel ütles Ronaldo, et tema ja Blatteri sõjakirves on lõpuks siiski maha maetud. «Me vestlesime omavahel telefonis ja saime kõik selgeks räägitud,» andis Ronaldo mõista, et seda teemat enam puudutada pole vaja.

Neli viimast aastat on Ballon d'Ori teeninud Lionel Messi, sel aastal peetakse favoriidiks just Ronaldot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles