Taaramäe enda vormist: ega paks poiss mäest üle ei saaks

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti profirattur Rein Taaramäe avaldas 2014. aasta esimese blogipostituse ning kirjutas oma uuest treeningrütmist.

«Esimene nädal 30.12-05.01 tegelesin rohkem puhkamisega ja trennis käisin vaid 3x ning teisel nädalal 06.01-12.01 võtsin taas sisse sellise tavalisema treeningrütmi: 3-4 tundi sporti päeva kohta. Arvan, et esimene puhkenädal tegi oma töö ära, sest enesetunne on hea olnud ning 11.01 tehtud koormustest näitas häid numbreid,» kirjutas Taaramäe oma blogis vana aasta lõpu ja uue aasta alguse kohta.

Cofidise tiimi rattur lisas, et uue koormustesti tulemused on tänu puhkamisele ja uuele treeningtsüklile paranenud. «Kui nüüd võrrelda täpselt sama koormustesti, mis sai tehtud 2 kuud tagasi, olid näitajad paranenud. Testi alustasin eelmisel korralgi 100 wati pealt ning iga 2 minuti tagant tõsteti koormust 25W. 11. novemberil rauges minu jõud, kui olin ühele poole saanud 450 watiga ja pulss ronis 185. Nüüd oli seis selline, et kannatasin ära 500W ja süda peksles nagu eelmine kordki 185 löögini. Kaks kuud tagasi olin ma 3 kg raskem ning seegi lisab praegusele vormile ainult hinda juurde, sest ega paks poiss mäest üle ei saaks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles