Dallas Mavericksi omaniku tugev avaldus: ma vihkan Miami Heati

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cuban.
Mark Cuban. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA mängiva Dallas Mavericksi meeskonna omanik Mark Cuban avalikustas, et ta pole endiselt üle saanud 2006. aasta finaalseeria kaotusest Miami Heatile.

2006. aasta finaalseerias 2:4 Heatile alla jäänud Mavericksi klubi omanik Cuban tunnistas, et pole endiselt vihast üle saanud. «Vihkamine on tugev sõna, aga ilmselt pole see siiski piisavalt tugev,» ütles Cuban kohalikule telesaatele. «Ei ole, et ma vihkaksin mängijaid individuaalselt, vaid see on kogu 2006. aasta olukord ja lahendus, mis endiselt mind maha jätnud pole,» lisas Mavericksi omanik.

Dallase klubi sai 2006. aasta seerias 2:0 Heati vastu juhtima, ent siis võtsid Miami mehed neli võitu järjest. Sealjuures seeria viies ja väga otsustav mäng kuulus Heatile vaid ühepunktilise paremusega (101:100) ning seegi kindlustati alles lisaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles