Ancelotti lubadus: hakkan Ronaldolt veel rohkem nõudma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Carlo Ancelotti andis lubaduse, et kavatseb eile möödunud aasta parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo käest hakata nõudma veel rohkem, sest portugallane peab tõestama, et väärib teenitud Ballon d'Ori tiitlit.

Ronaldo valiti eile maailma koondiste kaptenite, peatreenerite ja ajakirjanike esindajate poolt taas maailma parimaks - viimati sai Portugali ründeäss selle auhinna aastal 2008 ning sealt alates on trofee saanud koju viia Barcelona ründekuulsus Lionel Messi.

Ancelotti õnnitles oma hoolealust suurepärase saavutuse puhul, aga andis samas mõista, et ta ei luba Ronaldol loorberitele puhkama jääda. «Cristiano on mänginud väga hästi,» kiitis Ancelotti Ronaldot, kes mängib tema käe all alates 2013.-2014. hooaja algusest.

«Ballon d'Ori võitmine oli tema jaoks suur motivatsioon ning on seda ka järgmisel aastal. See paneb talle peale lisapinged. Nüüd on tal selle auhinna hoidjana rohkem vastutust ja saame tema käest rohkem nõuda. Loomulikult on raske eeldada midagi veel rohkemat mehelt, kes on löönud ühel hooajal 60 väravat, aga mul on seda julgust, et nõuda veel enamat,» lisas Ancelotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles