Kullamäe võidust Samaara üle: ei antud alla, kui asjad natuke halvemini läksid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas täna EuroChallenge’i sarja esimeses vahegrupi mängus võõrsil tiitlikaitsja Samaara Krasnõje Krõlja lisaajal 75:74. 

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul jõuti võiduni läbi suure võitluse. «Üliraske mäng, sest ega me tegelikult ei mänginud klassilt head mängu - palju lihtsaid eksimusi rünnakutel, mille nad ära kasutasid ja millest see suur vahe ka sisse tuli. Eks need pallikaotused on osalt kinni eneseusus ja mõnel polnud ka kogemust sellise klassiga võistkondade vastu mängimisel. Teisel poolajal tulime aga võitluse ja maa-ala kaitsega mängu tagasi. Lõpus peab ka natuke õnne olema ja meie õnn, et Victor Keyru lõpus mööda viskas,» sõnas Kullamäe.

«Aga poistele kindlasti suured-suured tänud selle võitluse eest ja et ei antud alla, kui asjad natuke halvemini läksid. Kui teeme mängust õiged järeldused, siis on kodus nendega kindlasti võimalik mängida ja sellised võidud peaks andma kõikidele enesekindlust juurde,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles