Portaal: Schumacheri ravis algas otsustav faas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher mäesuusarajal.
Michael Schumacher mäesuusarajal. Foto: SCANPIX

Möödunud aasta 29. detsembril suusamäel õnnetult kukkunud seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher on kunstlikus koomas olnud juba üle kahe nädala. Motosport-magazin.com on välja uurinud, et just nüüd on käimas Schumacheri ravi juures väga otsustav faas.

Portaal kirjutab, et sarnaste vigastustega patsiente hoitakse tihtilugu kunstlikus koomas just 14 päeva ning seejärel hakatakse neid vaikselt koomast välja tooma. Schumacheri arstid pole siiski andnud ühtegi vihjet, mis neil maailmakuulsa sakslasega lähiajal plaanis on. Arstid on pidevalt kinnitanud, et võtavad ühe päeva korraga. Ajalehe Bild andmetel on Schumacheri seisund siiski sedavõrd kriitiline, et arstid ei julge legendi veel koomast välja tuua.

Sakslase mänedžer Sabine Kehm rääkis meediaga esmaspäeval ning ka tema sõnul ei oska keegi hetkel öelda, millal Schumacheri tervise kohta uut infot tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles